Κριτικές

Τι Λένε οι Πελάτες μας

“Προσανατόλισε το Μέλλον σου!” Επικοινωνήστε μαζί μας !

Γιατί ο σωστός Επαγγελματικος Προσανατολισμος μέσα από τη καθοδήγηση και τον πρόγραμματισμο είναι το Α και το Ω της επαγγελματικη σταδιοδρομία των νέων μας. Ο Κυριάκος είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας με άριστες γνώσεις και σωστή προσέγγιση. Τα παιδιά μου και εγώ έχουμε μείνει κατενθουσιασμενοι. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Αν θέλετε το παιδί σας να αποφύγει το δίλημμα των σπουδών και της επαγγελματικη κατεύθυνσης σας συστήνω ανεπιφύλακτα τον Κυριάκο. Κυριάκο Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
Φανή Παπαβασιλείου

Είχαμε την τύχη ή την ευλογία, αν μπορώ να το πω, να έχουμε ως σύμβουλο σπουδών για τα παιδιά μας τον Κυριάκο Κλεάνθους. Άψογος επαγγελματίας, γνώστης της πραγματικότητας και όχι αυτά που σου πουλούν τα διάφορα πανεπιστήμια και με προσέγγιση που σκλαβώνει γονέα και παιδί. Κυριάκο σε ευχαριστούμε από καρδιάς για τη βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ότι κάνεις!!!
Δήμος Αντωνίου

Επαγγελματίας και πάνω απ όλα εξαιρετικός άνθρωπος. Ένας φίλος μοναδικός. Νιώσαμε πολύ όμορφα. Μας κατατόπισε πάνω σε όλα τα θέματα. Λύθηκαν οι απορίες μας. Κυριάκο σε ευχαριστούμε πολύ!
Γιάννης Στυλιανού

Πάρα πολύ βοηθητική η σελίδα!!! Πρωτοποριακή η συμβουλευτική και με την βοήθεια των test, βοηθά γονείς και μαθητές να μην βαδίζουν στα τυφλά αλλά να επιλέγουν έγκαιρα τα μαθήματα και τις σπουδές τους με βάση τα θέλω τους, τις ικανότητες τους και τις προοπτικές…Το χρειαζόμασταν!!!
Μαρία Ελευθερίου

To Plan Career Center με ενθάρρυνε να πιστέψω στις δυνατότητες μου και να θέσω υψηλούς στόχους για τις σπουδές μου. Έτσι έκανα αίτηση σΕ ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Αγγλίας. Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο κ. Κλεάνθους για τη καθοδήγηση του και το προσωπικό ενδιαφέρον που μου επέδειξε.
Μαριλενα Παπακυριάκου

Η εμπειρία που απόκτησα από τον σύμβουλο ήταν εξαιρετική. Όχι μόνο βρήκα τα ψυχομετρικά εργαλεία βοηθητικά, αλλά η όλη συμβουλευτική διαδικασία και η σχέση αλληλεπίδρασης που είχα με τον κ. Κλεάνθους ήταν κάτι το οποίο με βοήθησε ακόμη περισσότερο στο να διαμορφώσω το μονοπάτι καριέρας που θα ακολουθήσω στο μέλλον. Επιπλέον, μου έδωσε συμβουλές που θα με βοηθήσουν να πετύχω την εισαγωγή μου σε ένα καλό Πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα ένιωσα άνετα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί του, αφού ήταν φιλόξενος και χωρίς διάθεση να με κρίνει για τις σκέψεις και επιλογές μου.

Συμπερασματικά η εμπειρία μου με τον σύμβουλο με βοήθησε πολύ και κυρίως στην επιλογη κατεύθυνσης σπουδών που θα οδηγήσουν σε συγκεκριμένο επάγγελμα.

Συνιστώ την όλη διαδικασίας συμβουλευτικής, γιατί το μέλλον μας δεν είναι παιχνίδι και οι αποφάσεις που θα πάρουμε σε αυτή την ηλικία πιθανό να καθορίσουν τη ζωή μας.
Άρτεμης Γιαλλουρίδου