Αιτήσεις για Παγκύπριες Εξετάσεις

“Προσανατόλισε το Μέλλον σου!” Επικοινωνήστε μαζί μας !

Η συμπλήρωση του μηχανογραφικού των Παγκυπρίων εξετάσεων αποτελεί πονοκέφαλο για όλο και περισσότερα παιδιά και την οικογένεια τους. Η ορθή συμπλήρωση του απαιτεί προσοχή και σωστές επιλογές πλαισίων, μαθημάτων και επιλογών σπουδών.

Ερωτήματα όσον αφορά τα Μαθηματικά κατεύθυνσης, τα μαθηματικά κοινού κορμού, τις ξένες γλώσσες, τη σειρά προτίμησης κτλ είναι μερικά μόνο από τα αμέτρητα ερωτήματα που προκύπτουν.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει:

1. Την περίοδο πριν την έναρξη των αιτήσεων, αναλαμβάνουμε την προετοιμασία της αίτησης σε χαρτί και την περνά ο ίδιος ο μαθητής στον υπολογιστή

2. Την περίοδο που είναι ανοικτές οι αιτήσεις, την συμπληρώνουμε μαζί

3. Ενημερώνουμε τους υποψηφίους στρατιωτικών σχολών για όλα τα σχετικά και διαδικαστικά και δίνουμε ολοκληρωμένες οδηγίες

4. Ενημερώνουμε τους υποψηφίους πριμοδότησης για όλα τα σχετικά και δίνουμε ολοκληρωμένες οδηγίες

5. Ενημερώνουμε τα παιδιά που δίνουν ξανά εξετάσεις για τα διαδικαστικά που πρέπει να έχουν υπόψιν τους

6. Η αίτηση που γίνεται τον Μάρτιο για την Κύπρο, επηρεάζει και την αίτηση για την Ελλάδα που γίνεται τον Ιούλιο, οπόταν πρέπει να είστε προσεκτικοί και ενημερωμένοι.

Η συμβουλή μας σε όσους ενδιαφέρονται για να τους συμπληρώσουμε την αίτηση, να προνοήσουν και να κλείσουν από νωρίς το ραντεβού τους λόγω περιορισμένου χρόνου. Καλό θα ήταν να διευθετείται το ραντεβού από τα μέσα Ιανουαρίου.

Φόρμα Επικοινωνίας

.